پیتزاها انواع مختلقی دارند اما این پیتزا با ظاهری متفاوت یکی از پیتزاهای لذیذ و خوشمزه بین المللی است و با طعم و مزه فوقالعادهای که دارد بسیار پُرطرفدار است و به صورت یک نفره سرو می شود. شما می توانید در تهیه این پیتزا از مواد مختلفی مانند مرغ نگینی پخته شده، گوشت چرخی پخته، فلفل دلمه و قارچ تفت خورده نیز استفده کنید.
مواد لازم :
>> ژامبون: ۳ برگ
>> سوسیس: ۱ عدد
>> سُس کچاپ: به مقدار لازم
>> نان تُست تازه: ۲ عدد
>> ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
>> گوجهفرنگی: ۱ عدد
>> پنیر پیتزا: به مقدار لازم
>> تخممرغ: ۱ عدد
>> سُس مایونز: به مقدار لازم
>> آویشن: به مقدار لازم
>> فلفل سیاه: به مقدار لازم
>> نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه پیتزا کاسه ای ابتدا نان تُست را خرد کنید و درکف کاسه های مخصوص فر قراردهید سپس تخم مرغ را هم زده و به همراه آویشن، فلفل، نمک، گوجه فرنگی، ذرت، ژامبون ریز خُرد شده، سوسیس حلقه ای تفت داده شده وکمی سُس مایونز و کچاپ مخلوط کنید و روی نان بریزید. در آخرروی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید و در طبقه وسط فر که از قبل با دمای۱۸۰ درجه روشن کردید به مدت ۸ دقیقه و تا زمان ذوب شدن پنیر قراردهید. در انتها میتوانید گریل را روشن کنید تا رویه پیتزا کاسه ای طلایی شود.
نوش جان