آشپزی

پیتزا کاسه ای

پیتزاها انواع مختلقی دارند اما این پیتزا با ظاهری متفاوت یکی از پیتزاهای لذیذ و خوشمزه بین المللی است و با طعم و مزه فوق‌العاده‌ای که دارد بسیار پُرطرفدار است و به صورت یک نفره سرو می شود. شما می توانید در تهیه این پیتزا از مواد مختلفی مانند مرغ نگینی پخته شده، گوشت چرخی پخته، فلفل دلمه و قارچ تفت خورده نیز استفده کنید.

 

مواد لازم :

>> ژامبون: ۳ برگ

>> سوسیس: ۱ عدد

>> سُس کچاپ: به مقدار لازم

>> نان تُست تازه: ۲ عدد

>> ذرت: ۱ قاشق غذاخوری

>> گوجه‌فرنگی: ۱ عدد

>> پنیر پیتزا: به مقدار لازم

>> تخم‌مرغ: ۱ عدد

>> سُس مایونز: به مقدار لازم

>> آویشن: به مقدار لازم

>> فلفل سیاه: به مقدار لازم

>> نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای تهیه پیتزا کاسه ای ابتدا نان تُست را خرد کنید و درکف کاسه های مخصوص فر قراردهید سپس تخم مرغ را هم زده و به همراه آویشن، فلفل، نمک، گوجه فرنگی، ذرت، ژامبون ریز خُرد شده، سوسیس حلقه ای تفت داده شده وکمی سُس مایونز و کچاپ مخلوط کنید و روی نان بریزید. در آخرروی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید و در طبقه وسط فر که از قبل با دمای۱۸۰ درجه روشن کردید به مدت ۸ دقیقه و تا زمان ذوب شدن پنیر قراردهید. در انتها‌ می‌توانید گریل را روشن کنید تا رویه پیتزا کاسه ای طلایی شود.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *