آشپزی

پیتزا املت

این غذای خوشمزه را هم طرفداران پیتزا دوست دارند و هم طرفداران املت. پس دست به کار شوید و خیلی سریع این پیتزای املت لذیذ را برای شام یا صبحانه آماده کنید.

مواد لازم:

– روغن زیتون : نصف قاشق چای‌خوری
– پنیر موزارلا : دو قاشق غذاخوری رنده‌شده
– تخم مرغ : چهارعدد
– سس گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری
– ریحان و جعفری : هر کدام دو قاشق غذاخوری خردشده
– پپرونی : یک چهارم فنجان خرد شده
– نمک و فلفل : هرکدام یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

طرزتهیه:
برای شروع درون ماهیتابه نچسب روغن زیتون بریزید و روی شعله کم داغ کنید.تخم مرغ‌ها را نمک و فلفل زده و در یک کاسه خوب هم زده و مخلوط کنید و درون ماهیتابه بریزید و اجازه دهید تا املت کاملا بپزد. بعد از آماده شدن املت، سس گوجه را روی آن بریزید سپس روی سُس ، پپرونی‌ها و پنیر موزارلای رنده شده را اضافه کنید و فرصت دهید تا زیر املت کمی قهوه‌ای شود.
در پایان املت را از یک طرف به روی خودش برگردانید و چهل ثانیه زمان بدهید تا پنیر آب شود. حالا پیتزا املت شما آماده است آن را در ظرف مناسبی قرار داده و با سُس کچاپ یا ریحان و جعفری خردشده تزئین و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *