آشپزی

خوراک سیب زمینی و شنبلیله

خوراک سیب زمینی و شنبلیله، یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ هندی است که طرز تهیه آسان و راحتی دارد. پیشنهاد می کنیم یک بار این خوراک هندی را بپزید؛ حتماً عاشق عطر و طعم آن خواهید شد.

 

مواد لازم:

>> پیاز: ۱عدد نگینی خرد شده

>> سیر: ۵ پر ریز خرد شده

>> زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری رنده شده

>> گوجه فرنگی: ۱عدد نگینی خرد شده

>> شنبلیله: ۲ پیمانه خردشده

>> زیره : نصف قاشق چایخوری

>> آرد نخودچی: ۲ قاشق چایخوری پُر

>> فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری

>> پودر تخم گشنیز: ۲ قاشق چایخوری

>> سیب زمینی ۳عدد

>> زردچوبه: یک چهارم قاشق چایخوری

>> آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری

>> روغن: ۲ قاشق غذاخوری

>> نمک: به مقدارلازم

>> شکر: ۱ قاشق چایخوری (اختیاری)

 

طرزتهیه:

ابتدا سیب زمینی ها را آبپز و پوست آن را بگیرید و درشت خرد کنید و کنار بگذارید. گوجه فرنگی و پیاز را نگینی خرد کنید. شنبلیله را هم بعد از شستن خرد کنید و کنار بگذارید.

حالا درون یک ماهیتابه روغن ریخته و بعد از داغ شدن دانه های زیره را بریزید وقتی زیره ها شروع به پریدن کردند پیاز را اضافه کنید و تفت دهید وقتی نرم و شفاف شد سیرریز خرد شده  و زنجبیل رنده شده را اضافه و حدود یک دقیقه دیگر تفت دهید.

سپس گوجه فرنگی نگینی، فلفل قرمز، تخم گشنیز و زردچوبه را اضافه و۲ دقیقه تفت دهید. حالا سیب زمینی های پخته و خرد شده را اضافه کرده و ۱ دقیقه هم بزنید.

در این مرحله شنبلیله خرد شده و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید ۴ دقیقه بپزد.

در پایان آرد نخودچی را در سه چهارم فنجان آب حل کرده و به همراه آبلیمو به خوراک سیب زمینی و شنبلیله  اضافه کنید وحرارت را کم کنید و مدام هم بزنید تا خوراک هندی شما جا بیفتد.

غذای خوشمزه شما آماده شد، بصورت داغ سرو و با نان مورد علاقه نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *