خوراک سیب زمینی و شنبلیله، یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ هندی است که طرز تهیه آسان و راحتی دارد. پیشنهاد می کنیم یک بار این خوراک هندی را بپزید؛ حتماً عاشق عطر و طعم آن خواهید شد.
مواد لازم:
>> پیاز: ۱عدد نگینی خرد شده
>> سیر: ۵ پر ریز خرد شده
>> زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری رنده شده
>> گوجه فرنگی: ۱عدد نگینی خرد شده
>> شنبلیله: ۲ پیمانه خردشده
>> زیره : نصف قاشق چایخوری
>> آرد نخودچی: ۲ قاشق چایخوری پُر
>> فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
>> پودر تخم گشنیز: ۲ قاشق چایخوری
>> سیب زمینی ۳عدد
>> زردچوبه: یک چهارم قاشق چایخوری
>> آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری
>> روغن: ۲ قاشق غذاخوری
>> نمک: به مقدارلازم
>> شکر: ۱ قاشق چایخوری (اختیاری)
طرزتهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را آبپز و پوست آن را بگیرید و درشت خرد کنید و کنار بگذارید. گوجه فرنگی و پیاز را نگینی خرد کنید. شنبلیله را هم بعد از شستن خرد کنید و کنار بگذارید.
حالا درون یک ماهیتابه روغن ریخته و بعد از داغ شدن دانه های زیره را بریزید وقتی زیره ها شروع به پریدن کردند پیاز را اضافه کنید و تفت دهید وقتی نرم و شفاف شد سیرریز خرد شده و زنجبیل رنده شده را اضافه و حدود یک دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس گوجه فرنگی نگینی، فلفل قرمز، تخم گشنیز و زردچوبه را اضافه و۲ دقیقه تفت دهید. حالا سیب زمینی های پخته و خرد شده را اضافه کرده و ۱ دقیقه هم بزنید.
در این مرحله شنبلیله خرد شده و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید ۴ دقیقه بپزد.
در پایان آرد نخودچی را در سه چهارم فنجان آب حل کرده و به همراه آبلیمو به خوراک سیب زمینی و شنبلیله اضافه کنید وحرارت را کم کنید و مدام هم بزنید تا خوراک هندی شما جا بیفتد.
غذای خوشمزه شما آماده شد، بصورت داغ سرو و با نان مورد علاقه نوش جان کنید.