شیرینی

پوره سیب با دارچین

پوره سیب با دارچین یک میان وعده سالم و مغذی است که می توانید آن را به صورت گرم یا سرد به عنوان دسر در کنار وعده‌های غذایی اصلی ، یا با صبحانه‌هایی مانند وافل و پنکیک میل کنید و از عطر و طعم آن لذت ببرید.

 

مواد لازم:

>> سیب: ۶ عدد پوست کنده و خرد شده

>> دارچین: نصف قاشق چایخوری

>> آب: ۱ پیمانه

>> عسل یا شکر: کمی (اختیاری)

 

طرز تهیه:

ابتدا سیب ها بعد از شستن پوست بگیرید و هسته آن ها را دور بریزید و مکعبی برش دهید. پس از آن درون یک قابلمه حاوی آب، سیب های خرد شده را بریزید و دَرِ قابلمه را بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت کم بپزید. گهگاه هم بزنید. پس از پختن آن ها را کاملاً له و پوره کنید و دارچین، عسل یا شکر را اضافه و بخوبی مخلوط کنید تا کاملاً صاف و یکدست شوند. چند دقیقه دیگر روی حرارت هم بزنید سپس به صورت گرم یا بعد از خنک شدن سرو کنید.

نوش جان

 

:::: نکته:

> در صورت تمایل می توانید به جای عسل یا شکر از یک قاشق غذاخوری شربت افرا استفاده کنید.

> در صورت تمایل با کشمش، آجیل یا توت فرنگی ریزخرد شده مخلوط و سرو کنید.

> می توانید در تهیه این پوره از نیمی سیب و نیمی گلابی استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *