آشپزی

کرپ اسفناج و پنیر

اگر به فکر تهیه یک میان وعده لذیذ و خوشمزه هستید کرپ اسفناج و پنیر بهترین انتخاب است. این کرپ بسیار مغذی و سرشار از انواع ویتامین ها بوده و روش طبخ سریع و آسانی دارد. در این مطلب با طرز تهیه کرپ اسفناج و پنیر همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

>> شیر: ۲ پیمانه

>> تخم مرغ: ۲ عدد

>> آرد: ‌۱ لیوان

>> پنیر ریکوتا: ۱ پیمانه

>> فلفل سیاه: به میزان لازم

>> پنیر پارمزان: یک دوم پیمانه رنده شده

>> اسفناج: ۲ پیمانه ریز خرد شده

>> نمک: به میزان لازم

>> کره: به مقدار لازم برای سرخ کردن

 

طرز تهیه:

برای تهیه کرپ اسفناج و پنیر ابتدا درون ظرف مناسب تخم مرغ را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی بیرون بیاد، حالا شیر را اضافه کنید. آرد را نیز به تدریج اضافه کنید و با همزن بخوبی هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را نیم ساعت استراحت دهید. در این فاصله درون یک ماهیتابه اسفناج خرد شده را کمی تفت دهید تا نرم و پخته شود سپس پنیر پارمزان رنده شده، پنیر ریکوتا، فلفل سیاه و نمک را اضافه و مخلوط کنید و حرارت را کاملاً کم کنید.

در این مرحله درون یک ماهیتابه دیگر کمی کره بریزید و دو طرف کرپ ها را بپزید. بعد از پختن، درون کرپ ها را از مخلوط اسفناج  بریزید و در ظرف مناسب بچینید و گرم نوش جان کنید.

 

— نکته:

پنیر ریکوتا با بافتی نرم کمی دانه‌ای و طعمی لطیف، ملایم، سبک و خامه‌ای در اکثر کشورها طرفداران بسیاری دارد و یکی از معروف‌ترین و لذیذترین انواع  پنیرهای ایتالیایی است.

این پنیرهم مانند دیگر پنیرها، منبع عالی کلسیم و طیف وسیعی از مواد مغذی ضروری دیگر از جمله ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین A، ویتامین ۱۲ B، ویتامین K، سلنیوم، روی، ید و فسفر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *