آشپزی

سالاد سیب زمینی و تخم مرغ

سالاد سیب زمینی و تخم مرغ یک سالاد مقوی و خوشمزه است که طرز تهیه  آسانی دارد و خیلی سریع می توانید این سالاد لذیذ را آماده کرده و به عنوان پیش غذا و حتی میان وعده میل کنید. در این مطلب با طرز تهیه این سالاد بی نظیر همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

>> سیب زمینی: ۵۰۰  گرم

>> تخم مرغ: ۳ عدد

>> جعفری: ۱۵۰ گرم

>> تره: ۱۵۰ گرم

>> پنیر گودا: ۲۰۰ گرم

>> سرکه: ۶ قاشق غذاخوری

>> خردل: ۲ قاشق چایخوری

>> فلفل دلمه: ۲ عدد

>> پودر زیره: یک چهارم قاشق چایخوری

>> روغن مایع آفتابگردان: ۶ قاشق غذاخوری

>> پودرفلفل سیاه: به مقدار لازم

>> نمک: به مقدار لازم

>> سُس سفید: کمی برای تزئین روی سالاد(اختیاری)

>> پیازچه خرد شده: یک قاشق غذاخوری(اختیاری)

 

طرز تهیه:

برای آماده کردن این سالاد ابتدا تخم مرغ ها و سیب زمینی ها را آبپز کنید. سپس پوست آن ها را بگیرید. در مرحله بعد سیب زمینی ها و پنیر گودا را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید و درون کاسه سالاد بریزید. سرکه، پودر زیره، خردل، فلفل و نمک را با روغن مایع آفتابگردان مخلوط کنید و به همراه فلفل دلمه ای خرد شده به کاسه سالاد اضافه و به آرامی مخلوط کنید. تره و جعفری را هم خرد کرده با بقیه مواد مخلوط کنید. در پایان تخم مرغ ها را درشت برش دهید و به سالاد اضافه کنید و با کمی سُس سفید تزئین و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *