میگو کبابی یکی از غذاهای خوشمزه و دلچسب است که محبوبیت بسیاری در سراسر جهان دارد. این غذای لذیذ بسیار مغذی بوده و خیلی راحت و سریع آماده می شود.
مواد لازم:
>> میگو: ۳۰ عدد درشت و پاک شده با دُم
>> فلفل قرمز: ۴عدد تازه و ریز خرد شده
>> سیر: ۴ حبه رنده شده
>> روغن زیتون: به مقدار لازم
>> لیمو: ۲ عدد تازه
طرز تهیه:
ابتدا با مخلوط فلفل قرمز ریز خرد شده، سیر رنده شده، روغن زیتون، آب لیموترش و رنده پوست آن یک طعم دهنده درست کنید. میگوها را به مدت ۲۰ دقیقه درون طعم دهنده قرار دهید.
بعد از این مدت روی هر سیخ چوبی ۳ عدد میگو را به سیخ بزنید و هر طرف را ۲ دقیقه گریل کنید. می توانید از باربیکیو هم استفاده کنید.
مواد لازم برای سُس میگو:
>> سس گوجه: نصف پیمانه
>> ریحان: چند برگ
>> جعفری: چند برگ
>> سیر: ۲ حبه
>> آبلیمو: یک قاشق غذاخوری پُر
>> روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
>> فلفل سیاه: به مقدار لازم
>> نمک: به مقدار لازم
برای تهیه سُس میگو کبابی همه مواد لازم برای سُس را به کمک بلندر بخوبی مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود سپس به همراه میگو کبابی سرو کنید.
:::: نکته:
از این سس می توانید برای مرینت کردن میگوها هم استفاده کنید ، به این صورت که میگوها را به مدت ۲۰ دقیقه در نیمی از این سُس قرار دهید و بعد از کباب کردن میگوها با نیم دیگر سُس سرو کنید.
نوش جان