اگر از صبحانه های تکراری خسته شدید و هوس یک صبحانه لذیذ و خوشمزه کردید پیشنهاد ما املت مافینی است که یک میان وعده خاص بوده و اصالتاً خوارکی آمریکایی است. این مافین ها به راحتی درست می شوند و می توانید تا دو روز نگهداری و مصرف کنید. با طرز تهیه این املت مافینی بی نظیرهمراه ما باشید.
مواد لازم برای ۱۲عدد :
>> شیر کم چرب: یک دوم فنجان
>> پنیر چدار: ۱ فنجان رنده شده
>> تخم مرغ: ۸ عدد
>> فلفل دلمه ای رنگی: ۱ فنجان نگینی خرد شده
>> اسفناج: نصف فنجان خرد شده
>> پودر آویشن: به مقدار لازم
>> فلفل: به مقدار لازم
>> نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
>> پیازچه: ۲ عدد باریک برش خورده
طرز تهیه:
قبل از هر چیز قالب مافین را خوب چرب کنید و فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
در این فاصله که فر گرم می شود تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب بشکنید و کمی هم بزنید تا از لختگی در بیاد سپس شیر، اسفناج، پنیرچداررنده شده، فلفل دلمه ای خرد شده، پیازچه، فلفل، پودرآویشن و نمک را اضافه کنید و بخوبی هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند. در مرحله آخر قالب مافین را به صورت سرخالی با مواد پر کنید و به مدت ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از پخته شدن قالب را بیرون بیاورید و پس از این که کمی سرد شد لبه های اطراف مافین ها را با کاردک از بدنه قالب جدا کنید و مافین ها را خارج کرده و سرو کنید.
نوش جان