آشپزی

املت مافینی

اگر از صبحانه های تکراری خسته شدید و هوس یک صبحانه لذیذ و خوشمزه کردید پیشنهاد ما املت مافینی است که یک میان وعده خاص بوده و اصالتاً خوارکی آمریکایی است. این مافین ها به راحتی درست می شوند و می توانید تا دو روز نگهداری و مصرف کنید. با طرز تهیه این املت مافینی بی نظیرهمراه ما باشید.

 

مواد لازم برای ۱۲عدد :

>> شیر کم چرب: یک دوم فنجان

>> پنیر  چدار: ۱ فنجان رنده شده

>>  تخم مرغ: ۸ عدد

>> فلفل دلمه ای رنگی: ۱ فنجان نگینی خرد شده

>> اسفناج: نصف فنجان خرد شده

>> پودر آویشن: به مقدار لازم

>> فلفل: به مقدار لازم

>> نمک: یک چهارم قاشق چای خوری

>> پیازچه: ۲ عدد باریک برش خورده

 

طرز تهیه:

قبل از هر چیز قالب مافین را خوب چرب کنید و فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.

در این فاصله که فر گرم می شود تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب بشکنید و کمی هم بزنید تا از لختگی در بیاد سپس شیر، اسفناج، پنیرچداررنده شده، فلفل دلمه ای خرد شده، پیازچه، فلفل، پودرآویشن و نمک را اضافه کنید و بخوبی هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند. در مرحله آخر قالب مافین را به صورت سرخالی با مواد پر کنید و به مدت ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از پخته شدن قالب را بیرون بیاورید و پس از این که کمی سرد شد لبه های اطراف مافین ها را با کاردک از بدنه قالب جدا کنید و مافین ها را خارج کرده و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *