آشپزی

سُس تارتار

سُس ها از محبوب ترین و لذیذترین چاشنی ها در جهان هستند که با توجه به طعم و مزه در انواع غذاها و پیش غذاها استفاده می شوند. سُس تارتار هم یکی از این چاشنی هاست که بیشتر همراه باغذاهای دریایی مصرف می شود.

 

مواد لازم:

>> سُس مایونز: ۱ فنجان

>> خیارشور: ۴ قاشق غذاخوری رنده شده

>> کاپاریس: ۲ عدد ریز رنده شده

>> شکر: نصف قاشق چایخوری

>> ترخون: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده

>> شوید: ۲ قاشق مرباخوری خرد شده

>> جعفری: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده

>> فلفل سیاه: به مقدار لازم

>> آبلیموی تازه: ۱ قاشق غذاخوری

>> پیازچه: ۲عدد ریز خرد شده (یا پیازکوچک)

>> سرکه: ۱ قاشق چایخوری در صورت تمایل

>> خردل: ۱ قاشق چایخوری در صورت تمایل

 

طرز تهیه:

در کاسه ای مناسب سُس مایونز و خردل را به همراه آبلیمو، سرکه و شکر را بریزید و مخلوط کنید. سپس بقیه مواد را یکی یکی اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سُس لذیذ تارتارشما آماده شد. این سُس گزینه ای عالی و بی نظیر در کنارغذاهای دریایی است.

نکته:

کاپاریس از خانواده کلم سانان که در ایران به آن لگجی یا کبر هم گفته می شود یک افزودنی لذیذ در غذاهای مدیترانه‌ای و یک جزء جدا نشدنی از غذاهای ایتالیایی مخصوصاً غذاهای سیسیلی و جنوب ایتالیا مخسوب می شود.

از کاپاریس به وفور در انواع سالادها، انواع سُس‌های پاستا و سالادهای پاستا، غذاهای گوشتی و پیتزا استفاده می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *