آشپزی

پیتزا با نان تُست

پیتزا با نان تُست از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود و طرزتهیه اش هم خیلی خیلی راحت است.

 

مواد لازم :
– نان تست : یک بسته
– گوشت چرخکرده : سیصدگرم
– قارچ : یک بسته متوسط خرد شده
– فلفل دلمه خرد شده : دو عدد
– پیاز : یک عدد متوسط
– پنیر پیتزا : به میزان لازم
– آویشن: به میزان دلخواه
– سُس کچاپ

طرز تهیه:
ابتدا پیاز خردشده را کمی در روغن تفت داده تا نرم شود بعد گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کرده تا سرخ شود بعد فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کرده تا نرم شود بعد از آماده شدن مواد، نان های تست را در سینی فر قرار داده روی نان ها را سس کچاپ زده و پنیر پیتزا و بعد مواد پیتزا را ریخته و در آخر پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و به مدت  بیست دقیقه در فر با درجه حرارت صد و هفتاد و پنج درجه قرار داده و بعد از این مدت گریل را هم سه دقیقه روشن کرده تا روی مواد طلایی شود . با سس کچاپ نوش جان کنید.

 

در صورت تمایل میتوانید از سوسیس و کالباس هم در تهیه این پیتزا استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *