بلالوت یا بلالیت یکی از دسرهای خوشمزه ی و پرطرفدار جنوب کشورمان است که ریشه هندی دارد.این دسر با استفاده از رشته های ورمیشل یا ماکارونی درست میشه و به عنوان صبحانه یا وعده اصلی با تخم مرغ خورده می شود.
مواد لازم:
– گلاب یک چهارم پیمانه
– ورمیشل (رشته فرنگی) به مقدار لازم
– زعفران دم کرده به مقدار لازم
– روغن یا کره به مقدار لازم
– نصف بسته شکر یا به میزان دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا رشته را چند دقیقه در آب جوش پخته و آب کش کنید (خیلی نرم نشود). سپس در قابلمه کمی روغن یا کره ریخته و یک لایه رشته روی آن بریزید وکمی شکر بپاشید. حالا بقیه رشته و باقیماندهی شکر را به همراه گلاب و کمی روغن یا کره روی آن بریزید و مخلوط کنید.
در پایان زعفران دم کرده را ریخته و در قابلمه را بگذارید تا با حرارت کم دم بکشد.
بعد از آماده شدن در ظرف مناسب کشیده و سرو کنید. نوش جان