آشپزی

جگر و پیاز

جگر و پیاز یک غذای لذیذ و خوشمزه است که بسیار هم پرطرفداره ، و محبوبیت زیادی در سراسر جهان مخصوصا بین مردم ایتالیا دارد. به نظر ایتالیایی ها این غذا بعد از پخت باید سریع خورده شود چون حرارت زیاد یا گرم کردن مجدد باعث سفت شدن جگر می شود.

مواد لازم برای چهار نفر:
– کره : پنجاه گرم
– پیاز سفید : نیم کیلو
– جگر تازه گوساله : نیم کیلو
– نمک و فلفل : به مقدار لازم
– روغن زیتون : به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا در یک ماهیتابه کمی روغن زیتون بریزید و پیازهای خلالی خرد شده را در آن کمی تفت دهید تا قهوه‌ای شود. پیازهای قهوه‌ای شده را در ظرفی ریخته و کنار بگذارید.
حالا نوبت جگر است. به ماهیتابه مقداری روغن زیتون اضافه کنید و جگر نواری خرد شده را در آن تفت دهید سپس پیاز طلایی شده را به همراه نمک و فلفل اضافه و مخلوط کنید و با حرارت زیاد چند دقیقه تفت دهید.
در پایان کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید.خوراک جگر و پیاز شما آماده است آن را داغ سرو و نوش جان کنید.

نکته:
– ایتالیایی ها معمولا این غذا را به همراه پوره آرد ذرت (پولنتا ) سرو می کنند.
– طرز تهیه پولنتا را می توانید در سایت مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *