هر مواد غذایی شیوه نگهداری خاص خودش را دارد. در این مطلب به شیوه نگهداری صحیح کاهوی فرانسوی پرداختهایم. با به کارگیری این شیوهها ماندگاری این سبزی را بیشتر میکنید.
سبزیجاتی مانند کلم پیچ و اسفناج را نمیتوان مانند کاهو نگهداری کرد. برگهای اسفناج و کاهو را اگر مانند کاهو نگهداری کنیم سریع لزج و به سرعت خراب میشود؛ بنابراین سعی کنید سریع آن را مصرف کنید. اگر برای سالاد میخواهید، تمام برگهای خراب، فرسوده و زرد رنگ را جدا کنید و سپس آنها را بشویید و خوب خشک کنید.
زمانی که کاملا خشک شدند آن را داخل کیسههای زیپدار و یا ظروف شیشهای پوشیده شده با حوله کاغذی قرار دهید و در ظرف یا کیسه را ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید. دقت کنید اسفناجها به هیچ عنوان آب نداشته باشند، زیرا سبب خراب شدن آنها میشود.