خانه داری

۱۲ نکته آشپزی

آشپزی شاید کار سختی به نظر برسد اما همیشه این طور نیست چرا که دانستن فوت و فن آشپزی، آشپزی کردن را برای شما بسیار راحت تر می کند و در این صورت است که لذت آشپزی را حس می کنید. در این مطلب با چند نکته در همین زمینه همراه ما باشید.

 

✔ اگر می خواهید سیب زمینی شما پس از له شدن حالت چسبناک به خود نگیرد هرگز برای له کردن آن از مخلوط کن استفاده نکنید. به طور کلی بهترین و مناسب ترین وسیله برای له کردن سیب زمینی پخته، گوشتکوب ساده دستی است.

✔ زمانی که می خواهید سبزی خرد کنید، مقداری نمک روی سطح کارتان بریزید. این عمل باعث می شود موقع ریزکردن، سبزی ها به اطراف پراکنده نشوند.

✔ همه میوه ها و سبزی ها درون یخچال قابل نگهداری نیستند و نباید آنها را درون یخچال قرار دهید. به عبارت دیگر سیب زمینی، موز، گوجه فرنگی، سیب از جمله میوه و سبزی هایی هستند که اگر درون یخچال قرار بگیرند زودتر خراب می شوند پس بهتر است بیرون از یخچال نگهداری شوند.

✔ ادویه جات را در جای خشک، سرد و تاریک نگهداری کنید. آن ها را در قفسه بالای اجاق گاز قرار ندهید. رطوبت، نور و گرما باعث می شود که عطر و طعمشان را از دست بدهند.

✔ برای بسیاری از غذاها باید پوست گوجه فرنگی را جدا کرده و آن را بدون پوست استفاده کنید؛ برای جداسازی راحت پوست گوجه فرنگی ابتدا باید در انتهای آن یک برش ضربدری ایجاد کنید سپس گوجه فرنگی ها را به مدت ۱۵ ثانیه درون آب جوش بگذارید. سپس آنها را از درون آب جوش خارج کرده و زیر آب سرد بگیرید. با این کار پوست گوجه فرنگی خیلی راحت جدا می شود.

✔ اگر می خواهید پوست ماهی موقع سرخ شدن برشته شود، تکه های ماهی را از طرف پوست آن به مدت چند دقیقه روی حوله کاغذی قرار دهید، تا رطوبت پوست ماهی گرفته شود، سپس آن را اول از قسمت پوست دار با حرارت متوسط سرخ کنید سپس طرف دیگر را سرخ کنید.

✔ برای درست کردن سس سالاد خوشمزه حتماً باید روغن زیتون با کیفیت و طبیعی در اختیار داشته باشید. روغن زیتون برای طعم دار کردن انواع سس بهترین طعم دهنده محسوب می شود.

✔ مِرینت و مزه دار کردن گوشت با مرکبات باعث می شود که کاملا ترد و خوشمزه شوند. اگر مرکبات دوست دارید، همراه کردن مقداری آب لیمو یا آب پرتقال، همیشه بهترین راه برای داشتن یک غذای گوشتی خوشمزه است.

✔ برای تُرد شدن پیتزا ابتدا خمیر یا نان پیتزا را برای چند دقیقه در فر بگذارید و سپس خارج کنید و محتویات مورد نظر را به آن اضافه کنید. با این کار می توانید یک پیتزای ترد و خوشمزه بپزید.

✔ اگر می خواهید ترشی و مربای شما ماندگاری بیشتری داشته باشد و طعم و مزه اولیه خود را از دست ندهد، از پر کردن کامل ظرف خودداری کنید و اجازه دهید که سر ظرف ترشی و مربا به اندازه یکی دو سانت خالی بماند. برای نگهداری طولانی مدت کمپوت گوجه فرنگی و میوه نیز می توانید از همین روش استفاده کنید.

✔ برای داشتن یک سُس لذیذ و خوشمزه و کرمی شکل، نیمی از مقدار سس مایونز موجود در دستور تهیه را با ماست چکیده جایگزین کنید.

✔ نمک زدن به تخم مرغ در شروع پخت املت، اشتباهی است که ساختار تخم ‌مرغ را خراب می‌ کند و باعث رقیق شدن آن می شود. بهتر است که نمک را در انتهای کار اضافه کنید و تفاوت را ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *