آشپزی

گراتن ماهی دودی

گراتن یک غذای خوشمزه و محبوب فرانسوی است که تنوع زیادی دارد و با مواد مختلفی تهیه می شود. گراتن ماهی دودی یکی از انواع کراتن ها است که عطر و طعم فوق العاده ای هم دارد و می توانید به راحتی در منزل آماده اش کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر:
– سس گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
– پنیر موزارلا: صد و هشتاد گرم
– گوجه فرنگی: چهارعدد خرد شده
– خامه پرچرب : دویست سی سی
– پیازچه خرد شده : مقداری
– سیب زمینی آب‌پز: چهارعدد کوچک
– فیله‌ ی ماهی دودی: ششصدگرم
– نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:
قبل از هر چیز فر را با دمای دویست و بیست درجه سانتیگراد(چهار صد بیست و پنج درجه فارنهایت)روشن می کنیم.
برای شروع فیله ی ماهی دودی پوست گرفته و بدون استخوان را خرد کرده و با نمک و فلفل و نصف خامه مخلوط می کنیم تا مزه دار شود. یک ظرف گود مخصوص فر را با کره چرب می کنیم و گوجه فرنگی های خرد شده را درون آن می چینیم سپس فیله ماهی دودی مزه دار شده را روی گوجه فرنگی پخش می کنیم و روی آن را پنیر موزارلا میریزیم و در نهایت باقی مانده خامه را به همراه پیازچه روی پنیر پخش می کنیم و به مدت بیست دقیقه و تا زمانی که روی آن کمی طلایی شود در فر قرار می دهیم.
گراتن خوشمزه شما آماده شد در چهار بشقاب مناسب به همراه سیب زمینی های آب پز شده سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *