آشپزی

کیک مرغ یخچالی

اگر به فکر تهیه یک غذای خاص و خوشمزه هستید پیشنهاد ما کیک مرغ است که یکی از انواع غذاهای لذیذ و دوست داشتنی در سراسر جهان می باشد. این غذای جذاب علاوه برعطر و طعم عالی، ارزش غذایی بالایی هم دارد و یک غذای فوق العاده برای مجالس و دورهمی های شماست.

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

>> نان تُست: ۱ بسته

>> گردو: ۱ لیوان خرد شده

>> پیازچه: ۱ دسته

>> ماست چکیده: نصف لیوان

>> جعفری: ۱ دسته

>> سینه مرغ: ۲عدد

>> خیارشور: نصف لیوان

>> سُس مایونز: ۱ لیوان

>> فلفل سیاه: به میزان لازم

>> نمک: به میزان لازم

>> ساقه كرفس: ریز خرد شده (اختیاری)

>> گوجه فرنگی: ریز خرد شده (اختیاری)

 

دستور تهیه:

برای شروع سینه مرغ را بپزید و اجازه دهید بعد از پخت، آبش را بکشد سپس مرغ پخته شده را درون یک کاسه بزرگ ریش ریش کنید و گردوی خرد شده، جعفری و پیازچه ریز خرد شده، خیارشور ریزخرد شده، سُس مایونز، ماست، فلفل سیاه و نمک را به مرغ ریش ریش شده اضافه کرده خوب مخلوط کنید.

اطراف خشک شده نان تُست ها را جدا کنید و کنار بگذارید. کف یک ظرف مناسب را یک لایه نان تُست بچینید و روی آن را با لایه ای از مواد بپوشانید و یک لایه دیگر نان تُست روی مواد قراردهید. این کار را تا رسیدن به لایه آخر ادامه دهید. آخرین لایه سُس مایونز است که روی کیک مرغ تان را باید با آن  بپوشانید. کیک مرغ را تزیین کنید و مدت ۲ساعت در یخچال قرار دهید. هرچه مدت در یخچال ماندن کیک بیشتر باشد، کیک خوشمزه‌ تر خواهد شد.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *