آشپزی

کوکو نخود‌سبز باسویا

این کوکو یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار استان گیلان است که بسیار خوش عطر و بو و مغذی بوده و شما می‌توانید خیلی سریع و راحت این غذای لذیذ و پرخاصیت را آماده کنید و به عنوان یک وعده غذایی کامل یا پیش غذا و میان وعده میل کنید.

 

مواد لازم:

✔ ذرت: ۲ پیمانه، پخته یا کنسرو

✔ نخود‌فرنگی : ۲ پیمانه، پخته یا کنسرو

✔ سویا : ۲۰۰ گرم، قبلاً خیسانده شده

✔ زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری

✔ پیاز: ۲ قاشق غذاخوری، سرخ شده

✔ تخم مرغ: ۵ عدد

✔ آرد: ۲ قاشق غذاخوری

✔ فلفل سیاه : به میزان دلخواه

✔ نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه :

برای درست کردن این کوکوی خوشمزه ابتدا سویا را که از قبل خیساندید یک ربع آبپز کنید، بعد از پخت آبکش کرده و در کاسه‌ای بزرگ بریزید پس از آن پیاز سرخ شده، تخم مرغ، آرد، فلفل سیاه، زعفران و نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید در مرحله آخر ذرت و نخودفرنگی پخته را اضافه کنید و با قاشق به آرامی با بقیه مواد مخلوط کنید.

مقداری مناسبی از مواد کوکو را با قاشق بردارید و در ماهیتابه حاوی روغن داغ بریزید و صاف کنید. همه مواد کوکو را به همین صورت در ماهیتابه قرار دهید و دو طرف آن‌ها را بخوبی سرخ کنید. می‌توانید همه مواد را یک جا در ماهیتابه بریزید و بعد از این که یک طرف کوکو پخت برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ و قهوه‌ای شود سپس برش دهید و به همراه گوجه فرنگی، خیارشور و نان سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *