آشپزی

چیپس پیتا

چیپس یکی از تنقلات و میان وعده هایی است که طرفداران بسیاری دارد. یکی از بهترین و سالم ترین چیپس هایی که می شود کنار دیپ ها استفاده کرد چیپس نان پیتا است که با روغن زیتون و ادویه های مورد علاقه درست می شود و بسیار خوشمزه ولذیذ است. در این مطلب با روش درست کردن این چیپس سالم و بی ضرر همراه ما باشید.

 

طرز تهیه:

برای تهیه این چیپس ابتدا روی پشت و روی نان های پیتا روغن زیتون بمالید سپس روی آن را تمک و ادویه های دلخواه را بپاشید و به صورت مثلثی بُرش بزنید و درون فر یا توستر برشته کنید.

روش دیگر برای تهیه این چیپس این است که ادویه های مورد نظر و نمک را با روغن زیتون مخلوط کنید و بعد روغن زیتون ادویه دار را روی پشت و روی نان ها بمالید.

 

چند ترکیب ادویه ای که می توانید استفاده کنید:

>> پودر سیر+ آویشن+فلفل قرمز

>> پودر سیر+ ریحان خشک+ فلفل قرمز

>> پودر سیر+پودر تخم گشنیز+ پودر زیره +فلفل قرمز

>> پودر سیر+آویشن+ریحان خشک +فلفل قرمز

>> پودر سیر+ ریحان خشک + نعنا خشک + فلفل قرمز

 

چیپس پیتا را با ماست، دیپ و یا سُس کچاپ به عنوان یک میان وعده جذاب نوش جان کنید.

 

::::: نکته:

— در تهیه چیپس پیتا می توانید ابتکار به خرج دهید و با توجه به ذوق و سلیقه خودتان از ادویه ها و سُس ها و پنیرهای مختلف استقاده کنید:

پودر پیاز- پودرموسیر- فلفل لیمویی- زنجبیل- دارچین- ادویه کاری- زیره سیاه و سبز- کنجد- سماق- سویا سس- سس گوجه- سُس فلفل- پنیر پارمزان و…

— مقدار پودرسیر نباید خیلی زیاد باشد چون پودرسیر اگر زیاد حرارت ببیند تلخ می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *