آشپزی

پپروناتا

پپروناتا یک غذای متفاوت و خوشمزه با فلفل دلمه‌ای است. با خوردن این غذا که به دلیل وجود فلفل دلمه ای خواص بسیار زیادی دارد بخش زیادی از سلامت فردی خود را پوشش خواهید داد.

 

مواد لازم‌:
– فلفل دلمه‌ای زرد: دو عدد (خلالی شده)
– روغن کنجد: یک‌چهارم پیمانه
– پیاز بزرگ: یک عدد (خلالی شده)
– فلفل دلمه‌ای سبز: دو عدد (خلالی شده)
– سیر خرد شده: به مقدار دلخواه
– فلفل دلمه‌ای قرمز : دو عدد (خلالی شده)
– پودر آویشن: نصف قاشق غذاخوری
– ریحان تازه: پنج ساقه
– گوجه‌ فرنگی: چهار عدد نگینی شده
– نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
– آب لیموترش تازه: یک‌ چهارم پیمانه

طرز تهیه:
برای شروع روغن کنجد را در یک ماهیتابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را یک دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. فلفل‌ دلمه‌ای رنگی را اضافه کرده و پنج الی شش دقیقه تفت دهید تا فقط کمی نرم شود. سپس سیر را اضافه کرده و مواد را دو دقیقه دیگر تفت دهید. کمی نمک و آویشن افزوده و گوجه را داخل ماهیتابه بریزید. شعله را زیاد کرده و پنج دقیقه همه مواد را تفت دهید. ماهیتابه را از روی شعله ‌بردارید و نمک و فلفل سیاه را به غذا اضافه کنید.
در پایان برگ‌های ریحان را با آب لیموترش تازه ترکیب کرده و به عنوان سس به غذا اضافه کرده و میل کنید. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *