کپکهای خاکستری یا آبی که وارد هسته میوه هلو میشوندبا تولید سم سلامت انسان را به خطر می اندازند.اگر هسته واطراف آن کپک زده است، بهتر است از آن استفاده نکنید.
گلبن سهراب متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره کپکهای خاکستری یا آبی که وارد هسته میوه هلو میشوند توضیح داد: انواع کپکها و قارچهایی که وارد هسته هلو شده و موجب تغییر رنگ آن میشوند میتوانند با تولید سم سلامت انسان را به خطر بیندازند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمان با بیان اینکه کپک خاکستری و یا سایر انواع قارچها موادی هستند که در برخی میوههای رسیده مشاهده میشود، ادامه داد: زمانی که هلو را باز میکنید اگر هسته و اطراف آن کپک زده است، بهتر است از آن استفاده نکنید.
وی افزود: معمولاً میوههایی که روی درخت دچار کپک زدگی میشوند به این دلیل که در حال اتصال با شاخه شکافهای عمیقی دارند، مکان مناسبی برای ورود حشرات، کپکها، قارچها و باکتریها هستند.