آشپزی

نان عسلی

یک نان خوشمزه ولذیذ که به راحتی و خیلی سریع آماده شده ومی توانید به عنوان میان وعده مصرف کنید.مخصوصا کودکان عاشقش خواهند شد.

مواد لازم:
– عسل: به میزان لازم
– شیر: دو پیمانه
– روغن: به میزان لازم
– بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
– آرد: دو پیمانه
– مایه خمیر: یک قاشق چایخوری
– نمک: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا بکینگ پودر، نمک، مایه خمیر و آرد را با هم مخلوط می کنیم و بتدریج شیر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و آنقدر ورز می دهیم تا خمیری لطیف و یکدست حاصل شود. سپس روی میز کار را آرد پاشی کرده و چونه های کوچک خمیر را به قطر نیم سانت باز می کنیم و در ماهیتابه حاوی روغن داغ هر دو طرف آن را سرخ می کنیم.
در پایان نان ها را در ظرف مناسبی چیده و روی آن ها عسل مالیده و سرو می کنیم.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *