آشپزی

میگو کبابی

میگو کبابی یکی از غذاهای خوشمزه و دلچسب است که محبوبیت بسیاری در سراسر جهان دارد. این غذای لذیذ بسیار مغذی بوده و خیلی راحت و سریع آماده می شود.

 

مواد لازم:

>> میگو: ۳۰ عدد درشت و پاک شده با دُم

>> فلفل قرمز: ۴عدد تازه و ریز خرد شده

>> سیر: ۴ حبه رنده شده

>> روغن زیتون: به مقدار لازم

>> لیمو: ۲ عدد تازه

 

طرز تهیه:

ابتدا با مخلوط فلفل قرمز ریز خرد شده، سیر رنده شده، روغن زیتون، آب لیموترش و رنده پوست آن یک طعم دهنده درست کنید. میگوها را به مدت ۲۰ دقیقه درون طعم دهنده قرار دهید.

بعد از این مدت روی هر سیخ چوبی ۳ عدد میگو را به سیخ بزنید و هر طرف را ۲ دقیقه گریل کنید. می توانید از باربیکیو هم استفاده کنید.

 

مواد لازم برای سُس میگو:

>> سس گوجه: نصف پیمانه

>> ریحان: چند برگ

>> جعفری: چند برگ

>> سیر: ۲ حبه

>> آبلیمو: یک قاشق غذاخوری پُر

>> روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

>> فلفل سیاه: به مقدار لازم

>> نمک: به مقدار لازم

برای تهیه سُس میگو کبابی همه مواد لازم برای سُس را به کمک بلندر بخوبی مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود سپس به همراه میگو کبابی سرو کنید.

 

:::: نکته:

از این سس می توانید برای مرینت کردن میگوها هم استفاده کنید ، به این صورت که میگوها را به مدت ۲۰ دقیقه در نیمی از این سُس قرار دهید و بعد از کباب کردن میگوها با نیم دیگر سُس سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *