آشپزی

ماکارونی خامه ای

ماکارونی یک غذای لذیذ و دوست داستنی است و محبوبیت بسیاری در سراسر جهان دارد. در این مطلب طرز تهیه ماکارونی خامه ای را می خوانید که بسیار خوشمزه است و خیلی راحت و سریع آماده می شود.

 

مواد لازم :

>> پنیر خامه ای نرم شده یا خامه: به مقدار لازم

>> سیر رنده شده: اختیاری

>> ماکارونی رشته ای: نصف بسته

>> سُس ماکارونی آماده: یک و نیم فنجان

>> ریحان تازه: چند برگ برای تزئین

>> پنیر پارمسان: ۲ قاشق غذاخوری برای تزئین

>> لیمو ترش: چند قاچ برای سرو

>> شیر: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای شروع ابتدا درون یک قابلمه مناسب آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاد. ماکارونی را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید ۲ دقیقه یا طبق دستور روی بسته بپزد.

در این فاصله سُس ماکارونی را درون قابلمه ای کوچک بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از جوشیدن، حرارت را کم کنید و پنیر خامه ای یا خامه را به همراه کمی شیر اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.

ماکارونی را آبکش کنید و در ظرفی مناسب با سُس مخلوط کنید و با پنیر پارمسان و برگ ریحان تزئین و با بُرش لیمو سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *