شیرینی

ماست و نارگیل ژله ای

اگر از دوستداران دسر هستید و می خواهید طعم یک دسر و میان وعده خاص و جذاب را تجربه کنید، ماست و نارگیل ژله ای بهترین انتخاب است. این دسر کم کالری را می توانید به راحتی و با کمترین ماده اولیه درست کنید و از مزه ی متفاوت و دلچسب آن لذت ببرید.

 

مواد لازم:

⫸ پودر نارگیل: ۶۰ گرم یا یک و نیم لیوان

⫸ ماست یونانی کم چرب: ۵۰۰ گرم یا دو و نیم لیوان

⫸ پودر ژلاتین ساده: ۲۰ گرم یا یک و نیم قاشق غذاخوری

⫸ آب سرد: ۱۵۰ میلی لیتر یا دو سوم لیوان

⫸ عسل: اختیاری( اگر دوست داشتید دسر شما شیرین تر باشد)

 

طرز تهیه:

برای تهیه این دسر زیبا و خوشمزه ابتدا آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت کتری قرار دهید و پودر ژلاتین ساده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود. سپس پودر نارگیل را با ماست مخلوط کنید و به ژلاتین حل شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

در آخر قابلمه را کنار بگذارید و دسر را در ظرف مورد نظر بریزید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر شما ببندد. بعد از این مدت دسر ماست و نارگیل ژله ای را بُرش دهید و سرو کنید.

نوش جان

::::: نکته:

> می توانید دسر را در قالب های کوچک سیلیکونی بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد.

> اگر دوست داشتید می توانید از ماست میوه ای به جای ماست یونانی استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *