فینگرفودها لقمه های کوچکی هستند که ضمن اینکه خوشمزه اند زیبایی و ظاهر جذابی هم دارند در اینجا یک نمونه رو به شما توضیح میدیم
طرز تهیه :
میتونید با کمی ابتکار و حوصله یک تکه نان باگت به بلندی مثلا بیست سانتی رو از عرض به صورت اریب برش داده و مثل تصویر گلدان بسازید .
کمی داخلش رو فشار بدید تا گود بشه حالا داخلش دیپ های مورد علاقه یا مثلا : میرزاقاسمی و کنارش قطعات برش خورده ی هویج و فلفل دلمه رنگی و خیار و خیارشور و مارچوبه و … قرار بدید و روی سینی با فاصله بچینید.
میتونید برای ایجاد تنوع نان گندم کنجدی و جو که تیره تر هستند استفاده کنین .