آشپزی

سوپ پای مرغ

سوپ پای مرغ یکی از انواع سوپ های مقوی و سالم در بسیاری از کشورهای جهان است که علاوه برخوشمزه بودن، منبعی غنی از مواد مغذی ومفیدی چون پروتئین، گلوکزامین، کلسیم، کلاژن و ویتامین‌های مختلف است. کلاژن فراوان موجود در پای مرغ قدرت و مقاومت را برای پوست، ماهیچه ها، تاندون ها، رباط ها واستخوان ها فراهم می کند. مصرف پای مرغ می‌تواند به بهبود سلامت استخوان‌ها، پوست، مفاصل، سیستم ایمنی و جلوگیری از ناهنجاری های هنگام تولد کمک کند.

این سوپ خوشمزه را می توانید به سلیقه خودتان با انواع مواد غذایی و افزودنی ها طبخ کنید وبه عنوان یک غذای سالم و مفید در رژیم غذایی خود بگنجانید.

 

مواد لازم:

>> پای مرغ: ۱۲ عدد

>> هویج: ۱عدد

>> پیاز: ۱عدد

>> فلفل سبز:۱عدد

>> برگ بو: ۱عدد

>> کرفس: ۱ لیوان(خرد شده)

>> آویشن تازه: ۲ قاشق غذاخوری(خرد شده)

>> نمک وفلفل سیاه: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا پاهای مرغ را خوب بشورید وناخن ها و پوست اضافی آن را بگیرید و در قابلمه حاوی آب جوش چند دقیقه بجوشانید سپس آبکشی کنید وکنار بگذارید. داخل قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را تفت دهید. بعد ازنرم شدن پیاز، کرفس خرد شده و آویشن را اضافه کنید. حالا چند لیوان آب درون قابلمه ریخته و حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد. پاهای مرغ، هویج خرد شده، برگ بو، فلفل سبز، نمک وفلفل سیاه را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا سوپ با حرارت متوسط پخته و جا بیفتد. هرچقدر این سوپ بیشتر بپزد عصاره ی بیشتری از آن خارج می شود.

سوپ پای مرغ را به صورت داغ سرو کنید تا به علت وجود کلاژن زیاد حالت ژله ای نشود.

نوش جان

 

نکته:

::: می توانید از سیب زمینی نگینی خرد شده هم داخل سوپ استفاده کنید.

::: در صورت تمایل می توانید استخوان های پای مرغ را جدا کنید و گوشت آن را داخل سوپ بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *