آشپزی

سوپ مینسترون

سوپ مینسترون یک سوپ ایتالیایی است که در مدل‌های مختلف طبخ می‌شود. این سوپ یک غذای کامل را تشکیل می‌دهد. بنابراین پیشنهادخوبی برای وعده ناهار است.

 

مواد لازم برای چهار نفر:
– پوره ی گوجه سه پیمانه
– آب (یا آب مرغ) پنج پیمانه
– لوبیا قرمز پخته شده پانصدگرم
– ماکارونی نیم کیلو
– نمک به میزان لازم
– پنیر پارمزان برای سرو
– روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
– پیاز متوسط، خرد شده یک عدد
– کرفس، خرد شده دو شاخه
– هویج، خرد شده دو عدد
– سیر، خرد شده سه حبه
– لوبیا، سبز خرد شده یک پیمانه
– ریحان تازه برای سرو

طرز تهیه:
در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون، پیاز، کرفس و هویج را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا وقتی که هویج ها نرم و پیاز ها شفاف و سبک شوند، تفت بدهید.سپس سیر و نمک را بریزید و دو دقیقه ی دیگر هم تفت دهبد.
حالا لوبیا سبز، پوره ی گوجه و آب یا آب مرغ را بریزید و بگذارید جوش بیاید . لوبیا قرمز و ماکارونی را هم بریزید و به مدت ده دقیقه بپزید. سوپ شما آماده شدآن را بصورت گرم، همراه با پنیر پارمزان و ریحان تازه سرو کنید. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *