آشپزی

ساندویچ مغز با قارچ

ساندویچ مغز و قارچ، یک غذای بسیارمقوی و مغذی است که خیلی هم خوشمزه و لذیذه وطرفداران بی شماری دارد. شما می توانید این ساندویچ را خیلی سریع آماده کنیدو درمدت زمان کوتاهی یک غذای عالی داشته باشید.

مغزیکی از پرخاصیت ترین و درعین حال چرب ترین قسمت های گوسفند است؛ بنابراین در مصرف آن بایداعتدال را رعایت کنید.

 

مواد لازم برای ۲ نفر:

>> مغز گوسفند: ۱عدد

>> کره: ۲۵ گرم

>> زرد چوبه: یک سوم قاشق چای خوری

>> خیارشور: ۵ عدد

>> گوجه: ۲ عدد

>> آب لیموترش: به میزان لازم

>> قارچ: ۱۵۰ گرم

>> پیاز: ۱ عدد

>> نمک و فلفل: به میزان لازم

 

طرزتهیه:

ابتدا مغز گوسفند را دقایقی درون آب قراردهید تا بتوانید رگ های آن را جدا کنید. در این فاصله قارچ را اسلایس کنید و۲ دقیقه با کمی کره تفت دهید و کنار بگذارید. مغز را آب خارج کنید؛ بعد از جدا کردن رگ ها بشورید وبه صورت طولی برش دهید و همراه پیاز خرد شده، زرد چوبه، نمک و فلفل در قابلمه حاوی مقدار مناسبی آب ۳۰ دقیقه بپزید. بعد از پخته شدن مغز، آن را نگینی درشت برش دهید و درون تابه با باقیمانده کره کمی تفت دهیدو سپس قارچ ها را اضافه کنیدو مقداری آب لیموترش روی آن بریزید و بلافاصله تابه را از روی حرارت بردارید.

نان باگت را برش دهید وداخل آن مغز وقارچ، گوجه و خیارشور خرد شده و کمی جعفری بریزید و با سُس خردل نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *