خانه داری

ساندویچ مرغ

ساندویچ مرغ غذایی فانتزی و بسیار خوشمزه است و براحتی می توانید در منزل تهیه و نوش جان کنید.

 

مواد لازم:

– سینه مرغ: نیم کیلوگرم

– گوجه فرنگی متوسط: دو عدد

– پیاز متوسط: یک عدد (چهارقاچ شده)

– سیر: دو حبه (له شده)

– زردچوبه: یک قاشق چایخوری

– سس مایونز: شش قاشق غذاخوری

– سس خردل: دو قاشق غذاخوری

– کاهو: چند برگ

– آب لیمو ترش: دو قاشق غذاخوری

– خیارشور متوسط: شش عدد

– نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

– آب: سه چهارم لیتر

 

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را همراه سیر و پیاز و زردچوبه و آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و در قابلمه را به مدت چهل دقیقه ببندید، تا مرغ بپزد. بعد از پخته شدن مرغ، آن را بگذارید تا سرد شود، سپس مرغ را خرد کنید. سپس خیارشورها را نگینی خرد کنید و همراه سس مایونز و سس خردل و آب لیمو ترش در ظرفی بریزید و همه را با هم مخلوط نمایید. سپس مرغ پخته و خرد شده را به این مخلوط اضافه کنید و همه را با هم هم بزنید تا به خوبی به خورد هم بروند. این مخلوط را به مدت زمان نیم ساعت در دمای محیط کنار بگذارید تا مرغ ها طعم بگیرند. نان ساندویچی را از وسط باز کرده و مخلوط مرغ و سس را لای نان قرار دهید. کاهوها را نیز خرد کرده روی مرغ بریزید. گوجه فرنگی ها را ورقه ورقه کنید و لای نان بر روی مواد ساندویچ مرغ بگذارید. نوش جان.

 

نکته:

– به مایه مخلوط ساندویچ مرغ می توان انواع سبزیجات معطر ساطوری شده و نخود فرنگی اضافه نمود.

– استفاده از ادویه هندی این ساندویچ را فوق العاده معطر و خوش طعم می نماید.

– از سبزی جعفری و پیاز نیز می توان به عنوان مخلفات ساندویچ به جای کاهو و گوجه فرنگی، استفاده کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *