آشپزی

ساندویچ تخم مرغ

اگر به دلیل مشغله ی کاری فرصت زیادی برای پخت و پز ندارید یکی از گزینه ها برای میان‌وعده‌ی کودکان و حتی وعده های ناهار یا شام ساندویچ تخم‌مرغه که غذایی ساده و لذیذ و خوشمزه است.

مواد لازم:
– نان ساندویچی یا لواش: به میزان لازم
– پودر پاپریکا: یک دوم قاشق
– سیر رنده شده: چهارحبه
– جعفری خرد شده: یک چهارم پیمانه
– آرد: چهار قاشق سوپخوری
– آبلیمو: دو قاشق
– کاهو: خردشده کمی
– گوجه فرنگی: به مقدار لازم
– خیار شور: برش خورده به مقدار لازم
– تخم مرغ پخته شده و خرد شده: شش عدد
– نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای شروع ابتدا تخم مرغ ها را آبپز می کنیم. آبلیمو و کمی آب ولرم را در ظرفی ریخته و آرد را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. سپس جعفری خردشده ، سیر رنده شده و نمک و فلفل را اضافه و مخلوط می‌کنیم. مقداری از مواد را داخل نان ساندویچی یا نان لواش ریخته و گوجه فرنگی و کاهوی خرد شده و خیار شور را هم روی آن قرار داده و در آخر برش های تخم مرغ‌ها را می چینیم و پودر پاپریکا می پاشیم.
به همین راحتی ساندویچ تخم‌مرغ شما آماده شد. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *