آشپزی

ساندویچ باگت شکم پُر

اگر دوست دارید یک ساندویچ خوشمزه و متفاوت را با طعمی خاص تجربه کنید باگت شکم پُر بهترین انتخاب است که برای میان وعده و یا صبحانه می توانید درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای چهارنفر:
– پنیرپیتزا : صدگرم
– فلفل سبز تند : یک عدد
– شیر : سه قاشق غذاخوری
– تخم مرغ : سه عدد
– فلفل دلمه‌ای کوچک : یک عدد
– سوسیس سوجوک : صد و پنجاه گرم
– نمک : به مقدار لازم
– فلفل سیاه : به مقدار لازم
– گوجه فرنگی : یک عدد در صورت تمایل

طرز تهیه:
برای شروع سوسیس، فلفل سبز تند و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و با شیر ، نمک و فلفل به همراه تخم مرغ و پنیر پیتزا با هم مخلوط می کنیم.
سپس قسمت کوچکی از بالای نان باگت‌ها را به شکل قایقی برش می زنیم و خارج می کنیم و با مواد آماده شده پر می کنیم. باگت های پُر شده را داخل سینی فر می چینیم و به مدت پانزده دقیقه در فر که از قبل با دمای صد و هشتاد درجه داغ کردیم قرار می دهیم.
بعد از این مدت ساندویچ های شما آماده است در ظرف مناسبی برش زده و سرو کنید.
نوش جان

* نکته : به جای سوسیس سوجوک از انواع دیگر سوسیس و یا ژامبون گوشت و مرغ هم می‌توانید استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *