آشپزی

خوراک عدس و لیمو

خوراک عدس و لیمو غذایی ایتالیایی است که بسیار لذیذ و خوش عطر و طعمه. ایتالیایی ها این غذا را معمولا در شب سال نو می پزند و اعتقاد دارند که برای آن ها شانس می آورد.

 

مواد لازم برای چهار نفر:
– گوشت: ششصدگرم
– لیمو : یک عدد
– سیر: سه عدد
– هویج: یک عدد
– چوب دارچین: یک دوم پیمانه
– روغن زیتون: به میزان لازم
– رازیانه: یک دوم پیمانه
– کرفس: دو ساقه
– عدس: سیصدگرم (از قبل بخیسانید)
– سیب‌زمینی متوسط: دو عدد
– رب گوجه فرنگی: سه قاشق غذاخوری
– نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. در این فاصله در یک ماهیتابه روغن زیتون ریخته و کرفس و هویج ریز خرد شده را به همراه رازیانه و کمی نمک با حرارت کم سرخ کنید. سیر را هم خرد کرده و روی مواد بریزید.
گوشت را که از قبل خرد کرده و در ظرفی جدا تفت دادید هم اضافه کنید. حالا لیمو را با پوستش به هشت قسمت تقسیم و به مواد اضافه کنید سپس سیب‌زمینی را پوست بگیرید و به هشت قسمت برش دهید و به همراه عدس، دارچین و رب گوجه فرنگی به بقیه مواد اضافه کنید. در پایان مقداری آب بریزید و اجازه دهید به مدت یک ساعت در حالت جوش بپزد. مراقب باشید خوراک ته نگیرد.
بعد از پختن خوراک عدس و لیمو و بخار شدن آبش، آن را در ظرف مناسبی ریخته و سرو کنید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *