آشپزی

توپک سیب زمینی پنیری

اگر به فکر تهیه یک پیش غذای پُرطرفدار و لذیذ هستید، توپک سیب زمینی پنیری بهترین گزینه است. این توپک ها یکی از انواع فینگرفودهای بسیار خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که به راحتی می توانید آن را آماده کنید و همراه غذای اصلی سرو کنید.

 

مواد لازم:

>>  سیب زمینی: ۵۰۰ گرم

>> پنیرپیتزا: به مقدار لازم

>> تخم مرغ: ۲ عدد

>> آرد سوخاری: به مقدار لازم

>> آرد: به مقدار لازم

>> فلفل سیاه: به میزان لازم

>> نمک: به میزان لازم

>> روغن: برای سرخ کردن

>> پیازچه یا جعفری: ریز خرد شده به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

برای درست کردن این توپک های دوست داشتنی ابتدا سیب زمینی ها را بعد از آبپز کردن پوست بگیرید، فلفل سیاه و نمک بزنید و کاملاً له کرده و پیازچه یا جعفری را اضافه و مخلوط کنید. در کاسه ای تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا از لختگی بیرون بیاد. سپس با دست چرب سیب زمینی را خوب ورز دهید و گلوله هایی به اندازه گردو بردارید و داخل آن مقداری پنیر پیتزا بگذارید و گرد کنید. توپک ها را اول داخل آرد سپس داخل تخم مرغ و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید و درون روغن داغ غوطه ور و سرخ کنید.

نوش جان

 

::::: نکته:

درون این توپک ها می توانید گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش شده یا هویج، سبزی تازه، فلفل و قارچ و هر چیزی که دوست دارید قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *