اگر به فکر تهیه یک پیش غذای پُرطرفدار و لذیذ هستید، توپک سیب زمینی پنیری بهترین گزینه است. این توپک ها یکی از انواع فینگرفودهای بسیار خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که به راحتی می توانید آن را آماده کنید و همراه غذای اصلی سرو کنید.
مواد لازم:
>> سیب زمینی: ۵۰۰ گرم
>> پنیرپیتزا: به مقدار لازم
>> تخم مرغ: ۲ عدد
>> آرد سوخاری: به مقدار لازم
>> آرد: به مقدار لازم
>> فلفل سیاه: به میزان لازم
>> نمک: به میزان لازم
>> روغن: برای سرخ کردن
>> پیازچه یا جعفری: ریز خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه :
برای درست کردن این توپک های دوست داشتنی ابتدا سیب زمینی ها را بعد از آبپز کردن پوست بگیرید، فلفل سیاه و نمک بزنید و کاملاً له کرده و پیازچه یا جعفری را اضافه و مخلوط کنید. در کاسه ای تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا از لختگی بیرون بیاد. سپس با دست چرب سیب زمینی را خوب ورز دهید و گلوله هایی به اندازه گردو بردارید و داخل آن مقداری پنیر پیتزا بگذارید و گرد کنید. توپک ها را اول داخل آرد سپس داخل تخم مرغ و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید و درون روغن داغ غوطه ور و سرخ کنید.
نوش جان
::::: نکته:
درون این توپک ها می توانید گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش شده یا هویج، سبزی تازه، فلفل و قارچ و هر چیزی که دوست دارید قرار دهید.