آشپزی

تاتار چورک

تاتار چورک یا نان تاتاری یکی از شیرینی های سنتی وخوشمزه است که اصالتاً مربوط به قوم ترکمن بوده و معمولاً آن را در جشن ها و اعیاد طبخ می کنند. این شیرینی لذیذ طرز تهیه آسانی دارد و به عنوان میان وعده یک انتخاب عالی است.

 

مواد لازم:

>> آرد: به مقدار لازم

>> تخم مرغ : ۷ عدد

>> بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری

>> نمک: به مقدار کم

 

طرز تهیه:

برای شروع ابتدا تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید و بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید. سپس آرد را به تدریج بریزید و مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا به دست نچسبد. از خمیر بردارید و به اندازه گردو شکل دهید. همه خمیر را به همین صورت آماده کنید و در سینی بچینید و روی آن را با پارچه تمیز بپوشانید و۱۰ دقیقه استراحت دهید.

روی تخته را آرد پاشی کنید و یکی ازگلوله های خمیر را با نورد، نازک پهن کنید. لایه های نازک خمیر را به عرض ۳ سانت و به طول ۲۰ سانت برش دهید و دور قسمت باریک نورد یا هر وسیله مشابه بپیچید و رول کنید و در روغن داغ غوطه ور کرده و تکان دهید تا رول کمی از هم باز شود و همه قسمت های آن سرخ شود. خمیرها را باید یکی یکی آماده و سرخ کنید که سفت نشوند.

تاتار چورک های سرخ شده را در ظرف مناسب بچینید و روی آن ها پودر شکر بریزید و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *