آشپزی

بامیه سوخاری

بامیه سوخاری یک فست فود بسیار خوشمزه و مغذی است که روش پخت آسانی دارد و خیلی سریع و راحت می توانید آن را آماده کنید و به عنوان پیش غذا یا دورچین غذاهای فست فودی استفاده کنید. در این مطلب با طرز تهیه یک بامیه سوخاری تُرد و لذیذ همراه ما باشید.

 

مواد لازم :

⫸ بامیه: ۴۵۰ گرم

⫸ آرد سفید: ۲ لیوان

⫸ تخم مرغ: ۲ عدد

⫸ فلفل سیاه: به مقدار لازم

⫸ پودر سیر: به مقدار لازم

⫸ زردچوبه: به مقدار لازم

⫸ فلفل قرمز: به مقدار لازم

⫸ روغن مایع: به مقدار لازم

⫸ نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای شروع، بامیه ها را پاک کرده و بشورید و کنار بگذارید. در این فاصله تخم مرغ ها را در کاسه ای مناسب شکسته و هم بزنید تا از لختگی بیرون بیاد. در ظرفی دیگر آرد، پودر سیر، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز و نمک را بخوبی با هم مخلوط کنید. سپس بامیه ها را اول در تخم مرغ و بعد در آرد بغلتانید. این کار را ۲ بار تکرار کنید تا بامیه سوخاری تُرد و خوشمزه تری داشته باشید.

در مرحله بعد بامیه ها را درون قابلمه مناسب حاوی روغن داغ، به صورت غوطه ور و با حرارت کم سرخ کنید. بعد از این که بامیه ها بخوبی سرخ شدند آن ها را خارج کرده و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی اش را پس دهد.

بامیه سوخاری شما به همین راحتی آماده شد، در ظرف مناسب بچینید و با سُس دلخواه مانند سُس کچاپ، سُس خردل، سُس رنچ و یا سُس فرانسوی؛ سرو کنید.

نوش جان

 

:::::: نکته:

در صورت تمایل می توانید خودتان یک سُس خوشمزه و مخصوص درست کنید، به این صورت که یک پیمانه ماست را با یک حبه سیر رنده شده، شوید خشک و کمی نمک بخوبی مخلوط کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *