آشپزی

انچیلادا

انچیلادا (Enchilada) نوعی سمبوسه است که اصالتا یک غذای مکزیکی است. اگر طرفدار غذاهای مکزیکی و تند و تیز هستید به شما پیشنهاد میکنیم حتما این غذا را امتحان کنید.

مواد لازم :
* پنیرچدار رنده شده : یک لیوان
* سیر : دو حبه
* گوجه فرنگی خرد شده : دو لیوان
* فلفل دلمه ای : یک عدد
* نان ترتیلا : ده عدد
* پیاز : یک عدد
* پنیرپیتزا رنده شده : دو لیوان
* نمک و فلفل : مقدارلازم
* خامه ترش : یک لیوان

طرز تهیه :
فر را با دمای صدوهشتاد درجه سانتیگراد روشن کنید. داخل ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، نان ها را به نوبت داخل ماهیتابه بگذارید تا گرم شود ( میتوانید از ماکروفر هم برای گرم کردن نان ها استفاده کنید ).
سپس پنیر چدار و پنیر پیتزای رنده شده را باهم مخلوط کنید و داخل هر نان مقداری پنیر بریزید ، نان ها را رول کنید و داخل ظرف پیرکسی که چرب کرده اید قرار دهید و به صورت مرتب در کنار هم بچینید.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، پیاز و سیر را خرد کنید و به روغن اضافه کنید ، تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده ، فلفل دلمه ای خرد شده ، نصف لیوان آب ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد بپزند و سُس یکدست شود. حالا سس را روی نان های ترتیلا بریزید و پخش کنید بعد روی سس را با مخلوط پنیر پیتزا و پنیر چدار باقی مانده پوشش دهید ، ظرف را داخل فر که از قبل روشن کرده اید به مدت پانزده دقیقه قرار دهید تا انچیلادا آماده شود.
انچیلادا را در ظرف بکشید و همراه با کاهوی خرد شده و خامه ترش و … تزیین و سرو کنید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *