آشپزی

اسپاگتی و مرغ

اسپاگتی مرغ یک غذای ایتالیایی است؛ اسپاگتی با مرغ یک وعده خوشمزه، متفاوت و مدرنه که حتما لازمه که امتحان کنید.

مواد لازم :
* ۴۵۰ گرم اسپاگتی
* یک دوم فنجان سس سویا یا جانشین سویا سس
* یک چهارم فنجان شکر قهوه ای (یا شیره انگور یا شیره خرما یا عسل یا شکر )
* یک سوم فنجان شکر
* سه عدد پیازچه ریز خرد شده

مواد برای مزه دار کردن مرغ :
* یک چهارم فنجان سس سویا
* یک چهارم فنجان سس تری یاکی (Teriyaki sauce) یا سویا سُس
* دو حبه سیر له شده (یا ۱ قاشق چایخوری پودر سیر)
* یک چهارم فنجان شکر قهوه ای (یا شیره انگور یا شیره خرما یا عسل یا شکر )
* یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه خرد شده ( یا یک دوم قاشق چایخوری پودر زنجبیل)
* چهار عدد سینه مرغ تکه شده
* روغن کنجد برای سرخ کردن

طرز تهیه :
تکه های مرغ را ۲تا۳ ساعت در سس خوابانده و در یخچال قرار می دهیم.
اسپاگتی را در آب جوش می پزیم.
مرغ را از سس در می آوریم و در روغن کنجد سرخ می کنیم.
اسپاگتی پخته شده را با سس و شیره و روغن کنجد مخلوط می کنیم و مرغ پخته را روی اسپاگتی می ریزیم و با پیازچه و کنجد تزیین می کنیم.

نکته :
به جای استفاده از سس های کارخانه ای سویا سس و تری یاکی (Teriyaki sauce) می توانید از جانشین سویا سس یا جانشین سس تری یاکی یا مخلوط این دو استفاده کنید و شیرینی و تندی سس را بسته به ذائقه خودتان تنظیم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *