آشپزی

اسپاناکوپیتا

اسپاناکوپیتا یک غذای یونانی است. غذای یونانی ها مانند غذای بیشتر اهالی دریای مدیترانه غذاهایی بسیار سالم و خوشمزه و تهیه شده از روغن زیتون، پنیر، پیاز و سیر است.

 

مواد لازم :
* اسفناج : سیصدگرم
* پیاز : یک عدد
* سیر : یک حبه
* روغن زیتون : دو قاشق سوپخوری
* نمک و فلفل : به میزان دلخواه
* کره : صد گرم
* خمیر فیلو یا یوفکا : سیصدگرم
* زرده تخم : یک عدد
* پنیر خامه ای : سیصدگرم

طرز تهیه :
برای شروع زیتون را در تابه ریخته و تفت می دهیم تا داغ شود سپس سیر له شده و پیاز رنده شده را درون روغن داغ می ریزیم. اسفناج خرد شده را هنگامی که رنگ پیاز به طلایی تغییر نمود اضافه می نماییم. بعد نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه نموده و کمی تفت می دهیم. سپس از روی شعله برداشته و پنیر خامه ای را به مخلوط اضافه نموده و بهم می زنیم.
در این مرحله خمیر یوفکا را در ابعاد ده در بیست وپنج سانت برش داده و مواد درون تابه را درون آن قرار داده و مانند سمبوسه مثلثی شکل بپیچید و داخل سینی فر بگذارید. البته می توانید مانند یک کیک یا پای کامل مواد را درون سینی کمی گودتر بچینید.

در پایان کره را گرم و با شیر مخلوط کنید و با استفاده از قلم مویی روی ورقه های فیلو بمالید و سپس زرده تخم مرغ را نیز به روی آن بمالید و سینی را در طبقه وسط فر با دمای صدوهشتاد درجه به مدت بیست دقیقه قرار داده تا کاملا طلایی رنگ گردد.
حالا از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر چیده و سرو کنید.

نکته :
خمیر فیلو یا یوفکا یک خمیر بسیار نازک است که بصورت نیمه منجمد در سوپرمارکت ها موجود می باشد، قبل از مصرف در فریزر نگهداری نمایید و یک ساعت قبل از پخت از فریزر بیرون آورید تا در دمای محیط ، انجماد از بین برود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *