ساندویچ تخم مرغ و کرفس، یک ساندویچ سالم و مغذی و بسیار خوشمزه و لذیذ است. ترکیب تخم مرغ با کرفس عطر و طعمی خاص به این ساندویچ داده و محبوبیت آن را دو چندان کرده است. با ما همراه باشید با طرزتهیه ساندویچ تخم مرغ و کرفس.
مواد لازم برای ۴ نفر:
>> تخم مرغ: ۸ عدد
>> ساقه کرفس: ۱ عدد
>> نان تست: ۸ عدد
>> کاهو فرانسه: ۱ عدد
>> سس خردل: ۱ قاشق چایخوری
>> سس مایونز: یک سوم پیمانه
>> پودر کاری: یک چهارم قاشق چایخوری
>> فلفل سیاه: به میزان لازم
>> نمک: به میزان لازم
>> خیار شور ریزخزد شده: به میزان لازم (اختیاری)
>> سبزیجات معطر: به میزان لازم (اختیاری)
روش تهیه:
برای تهیه این ساندویچ ابتدا تخم مرغ ها را آبپز کرده و پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. سپس با سُس خردل، پودر کاری، سُس مایونز، فلفل سیاه و نمک خوب مخلوط کنید. ساقه کرفس را هم ریز خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.
در پایان مقداری از مواد را روی یک بُرش از نان قرار دهید و یک تکه برگ کاهو بگذارید و بُرش دیگر نان را روی آن قرار دهید. به همین صورت همه ساندویچ ها را آماده و سرو کنید.
نوش جان