آشپزی

ساندویچ تخم مرغ و کرفس

ساندویچ تخم مرغ و کرفس، یک ساندویچ سالم و مغذی و بسیار خوشمزه و لذیذ است. ترکیب تخم مرغ با کرفس عطر و طعمی خاص به این ساندویچ داده و محبوبیت آن را دو چندان کرده است. با ما همراه باشید با طرزتهیه ساندویچ تخم مرغ و کرفس.

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

>> تخم مرغ: ۸ عدد

>> ساقه کرفس: ۱ عدد

>> نان تست: ۸ عدد

>> کاهو فرانسه: ۱ عدد

>> سس خردل: ۱ قاشق چای‌خوری

>> سس مایونز: یک ‌سوم پیمانه

>> پودر کاری: یک ‌چهارم قاشق چای‌خوری

>> فلفل سیاه: به میزان لازم

>> نمک: به میزان لازم

>> خیار شور ریزخزد شده: به میزان لازم (اختیاری)

>> سبزیجات معطر: به میزان لازم (اختیاری)

 

روش تهیه:

برای تهیه این ساندویچ ابتدا تخم مرغ ها را آبپز کرده و پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. سپس با سُس خردل، پودر کاری، سُس مایونز، فلفل سیاه و نمک خوب مخلوط کنید. ساقه کرفس را هم ریز خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.

در پایان مقداری از مواد را روی یک بُرش از نان قرار دهید و یک تکه برگ کاهو بگذارید و بُرش دیگر نان را روی آن قرار دهید. به همین صورت همه ساندویچ ها را آماده و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *