املت برنج یکی ازغذاهای خوشمزه وسنتی ژاپن است. این غذا که طرفداران بسیاری در ژاپن و کره دارد، طرز تهیه آسان و سریعی دارد و معمولاً در وعده شام مصرف می شود. اگر شما هم برنج پخته و ازقبل مانده داشته باشید، این املت بهترین گزینه برای تهیه یک غذای لذیذ خواهد بود.
مواد لازم:
>> تخم مرغ: ۱ عدد
>> پیازچه: ۴ عدد
>> برنج پخته: ۱ پیمانه
>> فلفل قرمز: به مقدارلازم
>> نمک: به مقدار لازم
>> کنجد:۱ قاشق غذاخوری(اختیاری)
طرز تهیه:
برای تهیه این املت ابتدا پیازچه را بشورید و خرد کنید و درون کاسه ای مناسب بریزید و برنج پخته، تخم مرغ، فلفل ونمک را اضافه کرده خوب مخلوط کنید و درون ماهیتابه حاوی روغن داغ بریزید و با قاشق صاف کنید و روی آن کنجد بپاشید. حرارت را کم کنید واجازه دهید تا یک طرف آن بتدریج سرخ شود. سپس پشت و رو کنید وطرف دیگر را نیز سرخ کنید.
املت برنج شما به همین راحتی آماده شد درظرفی مناسب قرار دهید و به همراه خیارشور یا ترشی وچاشنی های دلخواه سرو و نوش جان کنید.