پلو بادمجان با بادام و کشمش یکی ازغذاهای خوشمزه و محبوب ترکیه است که به صورت سرد سرو می شود وطرفداران زیادی هم دارد. این غذا با عطر و بویی عالی طرز تهیه آسانی دارد و بسیار لذیذ و دلچسب است.
مواد لازم برای ۳ نفر:
- برنج: ۳ پیمانه
- بادمجان قلمی: ۳ عدد
- پیازمتوسط: ۱ عدد
- شوید خشک: ۱ قاشق سوپ خوری
- کشمش پلویی: نصف پیمانه
- دارچین: ۱ قاشق سوپ خوری
- گوجه فرنگی: ۲ عدد خرد شده
- بادام پوست گرفته: یک چهارم پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای شروع ابتدا بادمجان ها را بعد از شستن پوست گرفته و حلقه حلقه کنید. سپس در یک تابه مناسب به همراه مقدار کافی روغن سرخ کنید. حالا کشمش را خوب بشورید، و در سبدی بریزید تا آب آن گرفته شود. در یک تابه دیگر کمی روغن بریزید و پیازخرد شده را سرخ کنید وبعد بادام و کشمش را اضافه کرده و با پیاز کمی تفت دهید.
در این مرحله برنج را در یک سبد بشورید ودر تابه بریزید و با بقیه مواد کمی تفت دهید. حالا مواد داخل تابه را در یک قابلمه مناسب ریخته و مقداری آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. مقدار آب باید یک بند انگشت روی مواد را بپوشاند. نمک وفلفل را هم تنظیم کنید. وقتی آب برنج به نصف رسید گوجه فرنگی خرد شده، شوید و بادمجان ها را اضافه کنید.
وقتی برنج آبش را کشید، پودر دارچین را روی برنج بپاشید و دم کنی را بگذارید واجازه دهید برنج حدود ۴۵ دقیقه دم بکشد. در پایان در ظرف مناسب بریزید و به صورت سرد سرو و نوش جان کنید.