اگر فرصت زیادی برای آشپزی ندارید و دوست دارید یک غذای خوشمزه و لذیذ برای ناهار یا شام آماده کنید پیشنهاد ما تُست بادمجان و قارچ است که یک غذای گیاهی و پرخاصیت بوده و خیلی راحت و سریع می توانید آن را درست کنید.
مواد لازم:
>> قارچ: ۲۰۰ گرم
>> بادمجان: ۳ عدد
>> ریحان: چند برگ
>> نان تست: یک بسته
>> پیاز: ۲ عدد
>> فلفل دلمه: یک عدد
>> پنیر پیتزا: به مقدار لازم
>> زردچوبه: به مقدار لازم
>> فلفل سیاه: به مقدار لازم
>> پودرسیر: به مقدار لازم
>> فلفل پول بیبر: به مقدار لازم
>> نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای شروع، بادمجان ها را بعد از شستن پوست گرفته و حلقه ای برش داده و نمک پاشی کنید تا تلخی آن را بگیرید. نیم ساعت بعد، آبکشی و خشک کنید. سپس درون ماهیتابه حاوی کمی روغن و کمی آب قراردهید تا دو طرف آن بخوبی پخته و سرخ شود. بادمجان ها را بعد از پختن خارج کنید و کنار بگذارید. در این مرحله پیازها را بعد از پوست گرفتن و ریز خرد کردن کمی سرخ کنید. حالا قارچها را نازک بُرش دهید و با پیاز سرخ شده کمی تفت دهید؛ برای این که قارچ سیاه نشود کمی آبلیمو اضافه کنید. فلفل دلمه ای را هم خلالی نازک برش دهید و به همراه برگ ریحان وادویه ها به ماهیتابه اضافه کنید و بعد از یک دقیقه شعله را خاموش کنید.
در انتها روی نان تُست یک لایه بادمجان و یک لایه مخلوط قارچ، پیازو فلفل دلمه قرار دهید و سپس پنیر پیتزا بریزید و نان تُست دیگر را روی آن قرار داده و در ساندویچ ساز یا داخل تابه گریل قرار دهید تا پنیر ذوب و نان تُست برشته شود.
اگر ساندویچ ساز در دسترس شما نیست میتوانید خیلی راحت این تُست را داخل ماهیتابه تهیه کنید.
نوش جان