آشپزی

تُست بادمجان وقارچ با پنیر

اگر فرصت زیادی برای آشپزی ندارید و دوست دارید یک غذای خوشمزه و لذیذ برای ناهار یا شام آماده کنید پیشنهاد ما تُست بادمجان و قارچ است که یک غذای گیاهی و پرخاصیت بوده و خیلی راحت و سریع می توانید آن را درست کنید.

 

مواد لازم:

>> قارچ: ۲۰۰ گرم

>> بادمجان: ۳ عدد

>> ریحان: چند برگ

>> نان تست: یک بسته

>> پیاز: ۲ عدد

>> فلفل دلمه: یک عدد

>> پنیر پیتزا: به مقدار لازم

>> زردچوبه: به مقدار لازم

>> فلفل سیاه: به مقدار لازم

>> پودرسیر: به مقدار لازم

>> فلفل پول بیبر: به مقدار لازم

>> نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای شروع، بادمجان ها را بعد از شستن پوست گرفته و حلقه ای برش داده و نمک پاشی کنید تا تلخی آن را بگیرید. نیم ساعت بعد، آبکشی و خشک کنید. سپس درون ماهیتابه حاوی کمی روغن و کمی آب قراردهید تا دو طرف آن بخوبی پخته و سرخ شود. بادمجان ها را بعد از پختن خارج کنید و کنار بگذارید. در این مرحله پیازها را بعد از پوست گرفتن و ریز خرد کردن کمی‌ سرخ کنید. حالا قارچ‌ها را نازک بُرش دهید و با پیاز سرخ شده کمی تفت دهید؛ برای این که قارچ سیاه نشود کمی آبلیمو اضافه کنید. فلفل دلمه ای را هم خلالی نازک برش دهید و به همراه برگ ریحان وادویه ها به ماهیتابه اضافه کنید و بعد از یک دقیقه شعله را خاموش کنید.

در انتها روی نان تُست یک لایه بادمجان و یک لایه مخلوط قارچ، پیازو فلفل دلمه قرار دهید و سپس پنیر پیتزا بریزید و نان تُست دیگر را روی آن قرار داده و در ساندویچ ساز یا داخل تابه گریل قرار دهید تا پنیر ذوب و نان تُست برشته شود.

اگر ساندویچ ساز در دسترس شما نیست می‌توانید خیلی راحت این تُست را داخل ماهیتابه تهیه کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *