ترشی باقالی یکی از ترشی های خاص و پُرطرفداراست که عطر وطعم بی نظیری دارد. این ترشی با طعمی دلچسب و بهاری طرز تهیه آسانی دارد و به راحتی می توانید در منزل آن را درست کنید و به عنوان یک چاشنی لذیذ در کنار غذاهای مختلف نوش جان کنید.
مواد لازم:
>> سرکه سفید: ۲ لیوان
>> باقالی تازه: ۵۰۰ گرم
>> شکر: ۱ قاشق غذاخوری
>> نعناع: به مقدار لازم
>> ترخون: به مقدار لازم
>> شوید: به مقدار لازم
>> فلفل سبز تند: ۲عدد
>> سیر: ۲ حبه
>> نمک: ۲ قاشق غذاخوری
>> آب: ۱ لیوان
طرز تهیه:
برای تهیه این ترشی دوست داشتنی ابتدا سبزیهای معطر را خوب بشورید، خشک کنید وکنار بگذارید. حالا نوبت باقالی ها است که بعد از پاک کردن شسته و با خلال دندان چند سوراخ روی آن ایجاد کنید. با این کار نفوذ ترشی به داخل باقالی بهتر انجام می شود.
در این مرحله سرکه و آب را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس فلفل سبزتند، سیر، باقالی و شکر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه بجوشد. بعد از این مدت ترشی را از روی حرارت بردارید و سبزیهای معطر را به قابلمه اضافه کنید.
بعد از خنک شدن ترشی، آن را در شیشههای تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید. بعد از ۳ روز می توانید آن را مصرف کنید.
نوش جان