آشپزی

گل کلم پلو

گل کلم پلو یک غذای چینی با مزه شور و شیرین بی نهایت خوشمزه است و گیاه خوارها عاشق این غذا خواهند شد.

موادلازم:
– یک قاشق غذاخوری دانه کنجد
– هشت گل گل کلم
– سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
– یک فنجان برنج دانه بلند که یک ساعت خیس خورده
– یک ساقه پیازچه
– سس تای

طرز تهیه:
ابتدا شروع به پختن برنج کنید. در این فاصله فر را از قبل تا ۲۱۸ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با فویل بپوشانید. گل کلم را به قطعات کوچک از هم جدا کنید. با روغن زیتون آغشته کنید . سپس آن را روی سینی فر چیده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا پخته و قهوه ای شوند.
مقداری از پلو را در کاسه ریخته و گل کلم ها را روی آن قرار دهید و سس تای را روی گل کلم ها بریزید تا کاملا آغشته شوند سپس با کنجد و پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *