شیرینی

کیک کره ای

یکی از کیک هایی که عطر وطعم بی نظیری دارد و خیلی راحت و سریع هم آماده می شود کیک کره ای است. این کیک با بافتی بسیار نرم، سبک و اسفنجی طرفداران زیادی دارد و ضمن این که یک میان وعده سالم و مغذی مخصوصاً برای کودکان است بسیار خوشمزه هم می باشد.

 

مواد لازم برای ۶ نفر:

>> آرد: ۲۰۰ گرم

>> تخم مرغ: ۴ عدد

>> شکر: ۲۰۰ گرم

>> وانیل: ۱ قاشق چایخوری

>> ماست: ۴ قاشق غذاخوری

>> کره: ۲۳۰ گرم (خارج از یخچال)

>> بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

>> نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی مناسب آرد را الک کرده و بکینگ پودر، وانیل و نمک را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید. حالا کره را که در دمای محیط قرار داشته به شکر اضافه کنید و با همزن برقی چند دقیقه بزنید تا خوب به خورد هم بروند سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و ۵ تا ۶ دقیقه با همزن برقی بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. حالا آرد و ماست را اضافه کرده و با قاشق چوبی در یک جهت مخلوط کنید تا مواد کیک بخوبی یکدست ولطیف شود.

سطح داخلی قالب کیک را با کره کاملاً چرب و آرد پاشی کنید و مواد کیک را در قالب ریخته و آرام تکان دهید تا کیک هواگیری شود. در پایان قالب را به مدت ۵۰ دقیقه درون فر که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کردید قرار دهید تا بپزد. دقت کنید قبل از پخت درب فر را اصلاً باز نکنید تا پف کیک نخوابد. بعد از پخت، کیک را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن بُرش بزنید و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *