کیک موز یکی از دوست داشتنی ترین و لذیذ ترین کیک ها برای دورهمی های خانوادگی و دوستانه است که حتما عاشق عطر و طعمش خواهید شد.
مواد لازم برای هشت نفر:
مواد لازم برای تهیه خمیر:
– تخم مرغ: دو عدد
– کره: چهارصد گرم
– شکر قهوه ای: صد گرم
– آرد: ششصد گرم
مواد لازم برای لایه میانی کیک:
– شکر قهوه ای: یک پیمانه
– کره: سه قاشق سوپخوری
– پودر دارچین: یک قاشق چایخوری
– لیمو سنگی: یک عدد
– موز: شش عدد
طرز تهیه:
ابتدا آرد و کره را خوب مخلوط کرده و شکر و تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و تا جایی مخلوط می کنیم که خمیر یکدستی داشته باشیم. روی خمیر را با پلاستیک پوشانده و کنار می گذاریم.
در این فاصله مقداری کره را در ظرف مناسبی ذوب کرده و پودر دارچین ،شکر قهوه ای، برش های موز، آب لیمو سنگی و پوست رنده شده آن را اضافه و مخلوط می کنیم وتا جایی که موزها نرم شوند حرارت می دهیم و بعد کنار می گذاریم تا خنک شود.
حالا خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده (یکی را برای زیر کیک و دیگری برای روی کیک) و هر یک را با وردنه باز می کنیم.
قالب کیک را خوب چرب می کنیم و یکی از خمیرها را طوری که کف و کناره های قالب را بپوشانددر قالب قرار می دهیم و مواد میانی کیک را روی خمیر پخش می کنیم و خمیر رویی را قرار داده و کیک را پوشش می دهیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت صد و هشتاد درجه سانتیگراد یا سیصد و پنجاه درجه فارنهایت به مدت چهل و پنج دقیقه می پزیم.
در پایان می توانید با خامه قنادی و برش های موز تزئین و سرو کنید.
نوش جان