اگر دوست دارید طعم و مزه ی یک خوراک خوشمزه و خاص را تجربه کنید کیمچی را پیشنهاد میکنیم. کیمچی یک غذای تخمیر شده کرهای است که با ادویههای مختلف و سبزیجات تهیه میشود.
مواد لازم:
– سیر رنده شده: دو حبه
– پیازچه خلال شده: یک پیمانه
– نمک: نصف پیمانه
– زنجبیل رنده شده: یک قاشق مرباخوری
– ترب سفید خلال شده: یک پیمانه
– پودر فلفل چیلی: یک پیمانه
– آب: یک پیمانه
– کلم چینی: یک عدد
طرز تهیه:
ابتدا کلم چینی را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و بشورید.دقت کنید که برگها از هم جدا نشوند. لابهلای برگها نمک پاشیده و حدود سه ساعت در دمای محیط قرار دهید تا کاملا نرم شده و آب بیندازد. درون ظرفی آب، پودر چیلی، سیر، زنجبیل، پیازچه و ترب را کاملاَ با هم مخلوط کنید. پس از سه ساعت که از نرم شدن کلم گذشت، آن را به آرامی آبکش کنید. حالا بین تک تک برگها را از موادی که آماده کردید بریزید.سعی کنید که برگهای کلم از هم جدا نشوند.
در پایان کیمچی را درون ظرف در بسته قرار دهید و دو روز در دمای محیط و سپس در یخچال نگهداری کنید.