آشپزی

کوکوی بادمجان

 

کوکوی بادمجان یک غذای خوش عطر و طعمه و بسیار هم محبوب ما ایرانی هاست وخیلی راحت و سریع هم آماده میشود.

مواد لازم:
– پیاز دو عدد متوسط
– روغن سرخ کردنی شش قاشق غذاخوری
– بادمجان یک کیلو
– تخم مرغ دو عدد
– زردچوبه به میزان لازم
– پودر سیر به میزان لازم
– نمک و فلفل به میزان لازم
– آرد یک قاشق غذاخوری(در صورت تمایل)

طرز تهیه:
ابتدا پوست بادمجان های شسته را بگیرید و رنده کنید و نمک بزنید و حسابی ورز بدهید و سپس کنار بگذارید. بعد از پانزده دقیقه بادمجان ها آب خواهند انداخت آب آن ها را خوب بگیرید. چون اگر آب دار باشد کوکو بافت خوبی نخواهد داشت. بعد از آبگیری بادمجان‌ها ادویه ها، پیاز رنده شده و دو عدد تخم مرغ را به آن اضافه کنید. این مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. حالا مواد را با دست شکل داده و داخل روغن داغ سرخ کنید. بعداز طلایی شدن یک طرف، طرف دیگر را هم سرخ کنید.
در پایان با خیار شور و گوجه تزئین و همراه با سبزی خوردن یا سالاد فصل سرو کرده و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *