چاپ سویی یکی از معروفترین غذاهای چینی در سراسر جهان که با اندکی تغییر در همه جا طرفدار فراوان دارد؛ چاپسویChop suey اصلی شامل گوشت قرمز یا سفید به همراه سبزیجات است که روی حرارت زیاد تفت داده شده و معمولا با نیمرو سرو میشود. گاهی اوقات چاپ سوی آبدار است و در سایر موارد خشک تهیه میشود. اگر این غذا با نودل یا رشته همراه شود به چومین chow mein تغییر نام میدهد.
موادلازم :
– فلفل دلمه ای سبزیک عدد خلالی و ریز برش خورده
– سیرسیر ٣ حبه رنده شده
– روغن کنجد ٤ قاشق غذاخوری
– سویا سس ٤ قاشق غذاخوری
– آب مرغ نیم لیتر
– سینه مرغ بی استخوان ٦٠٠ گرم خلالی و ریز برش خورده
– فلفل قرمز تند یک عدد خرد شده
– نشاسته ذرت ١ قاشق چایخوری
– نمک و فلفل بمیزان دلخواه
– کنسرو بامبوشوت یک عدد خلالی و ریز برش خورده
– زنجبیل تازه نصف قاشق چایخوری رنده شده
طرز تهیه:
ابتدا روغن کنجد را روی حرارت بالا داغ کنید و مرغ را حدود هشت دقیقه و تا جایی در آن تفت دهید که رنگ گرفته و پخته شود.سبزیجات را همراه زنجبیل و سیر اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شده و عطر سیر و زنجبیل را بگیرد.سویاسس و آب مرغ را اضافه کرده و صبر کنید به جوش آید.نشاسته را در کمی آب سرد حل کرده و به غذا اضافه کنید. هنگامیکه کمی غلیظ شد، نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با کمی آب لیموترش با نودل یا نان سرو و نوش جان کنید.
نکات:
– اگر غذا را با نودل سرو میکنید، نودل را به آن اضافه کرده و پس از پختن سرو کنید.
– بامبو شوت نوعی ریشه است که کنسرو آن در سوپرمارکتها یافت میشود. اگر در دسترستان نبود، از هر سبزیای که مایلید (مانند کرفس، هویج، جوانه گندم یا…) استفاده کنید.
– میتوانید این دستور غذایی را به عنوان پایه درنظر گرفته و بنا به سلیقه و ذائقه خود، انواع مواد و ادویهجات به آن اضافه کنید.