پاستیل از تنقلات محبوب همه، مخصوصاً کودکان در سراسر جهان است که در طرح ها و طعم های متنوعی تولید می شود. شما می توانید با اطمینان از سلامت آن، این خوراکی جذاب و خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید.
موادلازم:
آب : ۱ لیوان
پودر ژله: ۱ بسته
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
گلوگز مایع: ۱ قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
ابتدا پودر ژله را با هر رنگ و طعمی که دوست دارید در ظرفی مناسب با یک لیوان آب و یک قاشق گلوکز و شکر مخلوط کنید وظرف را درون قابلمه بزرگتر حاوی آب جوش قرار دهید و مدام هم بزنید (روش بن ماری) تا مواد کاملا حل شوند.
قالب های سیلیکونی را کمی چرب کنید و مواد را داخل قالب های مورد نظر بریزید و ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
اگر قالب قالب سیلیکونی نداشتید می توانید مواد را داخل ظرفی مناسب که کف آن صاف باشد به ضخامت نیم سانت بریزید و در یخچال قرار دهید بعد از سفت شدن برش بزنید. قبلاً کف ظرف را کمی چرب کنید.
می توانید پاستیل را با نوشابه و انواع آب میوه هم درست کنید.